Julmys med film 8/12- 2018

Julmys på Hemsegården!

Gratis inträde!

Kiosk med popcorn med mera,

Kiosk intäkterna går till Bibliotekets barn- och ungdomsverksamhetLördag kl 12:00 Nicke Nyfiken- En apkul jul

När vi möter Nicke och mannen med gula hatten är det nästan jul. Men vad ska dom ge varandra i julklapp…                                                               Båda har problem med att läsa varandras önskelistor. Vad ska Nicke och mannan med den gula hatten göra.


kl 13:00 Julpyssel                                                       Kom och Julpyssla- gör smällkarameller och annat julpyssel!


 kl 14:00 Kubo

Kubo bor i Japan uppe på ett berg i en klippa med sin mor. Om dagarna roar han sig med att gå ner till byn för att berätta historier för byborna. En dag råkar Kubo väcka en ande till liv. Plötsligt svävar han i fara och måste fly för sitt liv för att rädda sig själv och byn.


kl 15:45 Jullekar/ LIMBO


16:00 Wonder

Killen August som tidigare haft hemskola måste nu ta steget längre och börja i en riktig skola. Han är lite annorlunda och har svårt att hitta vänner. Kommer August att lyckas hitta riktiga vänner och få det bra? Wonder är en film med humor, sorg, mobbning och vänskap. En film som kommer få dig att gråta av både glädje och sorg.

a9c601e76f9c43a6bf577f6421a6e172 compressed

© Anette T Sundblad 2018